Taitaja 2018

728x90-menossamukana

TAITAJA 2018 tapahtuma Tampereella

Vuosittain järjestettävä Taitaja kilpailut ovat ammatillisen koulutuksen tärkein tapahtuma. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 14.–17.5.2018 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tapahtumassa kilpaillaan SM-mitaleista noin 45 eri ammattialalla yli neljänsadan kilpailijan voimin. Joissakin lajeissa mukana on myös kansainvälisiä kilpailijoita sekä lukio- ja ammattikorkeakouluopiskelijoita.  Yläkoululaisten Taitaja9 finaali sekä erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden taitajaPLUS ammattitaitokilpailut järjestetään samassa yhteydessä.

Kolmipäiväiseen tapahtumaan on vapaa pääsy ja kilpailut ovat erinomainen näyteikkuna ammatilliseen koulutukseen. Kilpailujen lisäksi tapahtumassa nähdään paljon lajikohtaisia tapahtumia sekä erilaisia esittelyjä ja seminaareja.

Electrolux Professional Oy on Taitaja2018 pääyhteistyökumppani ja panoksellamme olemme mukana yhteensä kuudessa eri lajissa. Nämä lajit ovat:

  • Kondiittori
  • Ravintolakokki
  • Cateringkokki
  • Tarjoilija
  • Puhdistuspalvelu
  • Elintarviketeknologia

Toimitamme kaikki ammattikeittiölaitteet ja pesulakoneet yllä oleviin lajeihin.

Electrolux Professional on ollut jo vuodesta 2005 lähtien yhteistyössä Taitaja kilpailuiden kanssa. Yli kymmenen vuoden yhteistyö Electroluxin ja Taitaja kilpailuiden kanssa on ollut hedelmällinen sekä yrityksemme että koko alan kannalta. Ammatillisen osaamisen ja koulutuksen tukeminen on mielestämme tärkeässä roolissa, koska alamme kehittyy jatkuvasti ja tarvitsemme rautaisia ammattilaisia ravitsemisalalle.

Lisää tietoa Taitaja2018 kilpailuista saatte osoitteesta www.taitaja2018.fi

Taitaja 2018 2018-05-09T10:27:31+00:00 Electrolux Professional